Blogia
cabres

31 de gener!

Bé aqui va la primera kdd d'aquest any! l'ha escrit la núria aquesta crònica, ja que jo vaig arribar a la tarda i els demès van arribar al matí...

31 de gener del 2004

Aquesta trobada comença quan a les nou del matí quan arribo a casa la Marta, i la mare de la Marta diu que semblo normal. La Marta, a la seva habitació perd una arracada, que s’ha de dir que era molt maca i que finalment la vam trobar. A les onze del matí anem cap al Zurich on hem quedat amb la Mariona. Després de les salutacions i pertinents rialles, per les magnífiques arracades de sugus, les tres ens dirigim al Maremàgnum. Tot evitant el museu de cera, perquè a algú li fa por. També descobrim que l’estàtua de Colom té ascensor (bé jo ja ho sabia). Un cop al Maremàgnum ens apoderem dels seies daníssimo, on llegim la carta dels reis (que és confidencial). Reservem els seients, mentre anem al lavabo però quan tornem ens els han robat el lloc. Un cop recuperem els seients els vigilants ens fan fora, perquè no som noies daníssimo. Poc més tard arriba en Marc.

Surtim del Maremàgnum, i ens troben amb un esplai per el que ens deicidim a montar un esplai. Passem per CorreUs i pels carrerons del centre en direcció les Rambles – intentant seguir la mateixa ruta del dia cinc, però aviat ens adonem que és impossible-. Veiem el Liceu i organitzem un possible negoci de venta de coloms. La Marta cau a terra. Seguim pujant per la Rambla fins arribar a plaça Catalunya on esperarem que arribi la Mar.
Apalancats en un banc, alguns espanten coloms i d’altes, amb una actitud skin, els xuten. Arriba la Mar vestida de colors. Mengem xupa xups i fem bombolletes, aviat ens adonem que l’aparell de fer bombolletes està trencat i la Mar va a reclamar i torna amb un pot nou i ple de sabó després de què el començat estigués per la meitat.

Anem al Corte Inglès i comprem els esprais, vi, aigua- etiquetada en català. Wisky, coca cola, festucs i pipes pelades. Després comprem tabac, paper i un encenedor. Surtim i anem a dinar a un pans. Està tan ple que busquem un altre i en trobem amb una bústia de CorreUs i l’arreglem una mica. És aquí on una dona àrab ens somriu i gosa dir-nos que no sabem àrab i n’hauriem d’apendre. Arribem a un nou pans i la Mar se n’adona que ha perdut la cartera, ella no es preocupa de què hagi perdut la documentació i els diners, sinó perquè ha perdut la xina. Al pans la Marta i jo bebem aigua de la garrafa de vuit litres amb una canyeta. Ens fem unes pulseres.
En acabar, anem al Corte Ingles a preguntar si han trobat la cartera. Després anem a plaça Catalunya, damunt de la comissaria i ens apalanquem. Comencem a fer bombolletes, arriba la Idoia i més tard l’ Aina. Ens fem diverses fotos familiars que mostren les diferents generacions.

La Mar busca desesperadament algun porro i buida la seva motxilla i no en trobem. La Mar i la Idoia van al lavabo i es perden. En tornar reguen les plantes de plaça Catalunya.
Es comença a preparar el cali a l’agarrafa de vuit litres; després d’una estona d’estar per allà, bebent i menjant, anem al carrer tallers i la Mar va demanant porros. Una dona (del dr cogollo) li regala un, i surt corrents. La mar irradia felicitat. Anem en busca d’un carreró, mentre seguim caminant i decorem la garrafa, i algunes parets. Després anem en busca de paper per la Idoia. Finalment acabem a plaça Catalunya davant del BBVA esperant a que vinguin a buscar a la Mar. La Mariona i la Idoia també marxen i els altres fan pulseres apalancats a les escales.

Coses pendents
- posar ordre a l’esplai
- excursions
- pineda
- manresa
- la pica
- girona
- valls
- + pintades
- enviar na carta dagraiment als de laigua xD

0 comentarios